Benvinguts al meu bloc!

Benvinguts a "Economía en bambas".

Estem vivint uns temps convulsos i plens de canvis en un context de crisi en el que tots, en una major o menor mesura, n’hem patit les conseqüències. Conseqüències de tot tipus doncs una crisi com l’actual no només queda afectat el terreny econòmic, sinó que afecta també en el terreny polític i social.

Afecta en el terreny polític doncs és sabut que els girs històrics sempre es produeixen en contexts de crisi, només cal veure com la crisi de l’Antic Règim va dur a la Revolució Francesa, com la crisi del 1929 va tenir com consequència entre moltes altres la bipolarització del món en dos blocs antagònics o bé com la crisi del comunisme va dur a la creació de nous estats a Europa, algunes d’aquestes no pas pacífiques. Inclús el debat que es viu a Catalunya entre sobiranistes i unionistes no seria tant viu sinó existís un context de crisi.

En el terreny social perquè les dificultats que passa part de la població també han dut a molta gent a opinar i queixar-se de temes que abans eren tabú o eren millor tolerats i a exigir-ne responsabilitats; per exemple, veiem com la contestació social està més organitzada que mai o com alguns programes de televisió dedicats al periodisme d’investigació tenen més audiència que mai.

És per això que he creat aquest bloc, que només vol ser la visió particular dels temes d’actualitat d’una persona de a peu que viu a l’extrem sud de Catalunya, en un dels territoris de la nostra terra que millor han conservat el seu caràcter i manera de pensar, i que veu en aquest mitjà una manera de poder expressar opinions i reflexions sobre temes variats aportant sempre de manera constructiva el seu petit gra de sorra. El bloc ha sigut creat recentment afegint-hi cartes i articles d’opinió publicats en diversos mitjans, com són “La Vanguardia” i “la Ciutat de Reus”.

Sigueu tots benvinguts al bloc d’un reusenc a les Terres de l’Ebre, qualsevol aportació que hi vulgueu fer serà benvinguda.

Anuncios